Mokolodi
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Sara
08 Maart 2009 | Nederland, Amsterdam
Haai!
Wij zijn weer een weekendje naar de hoofdstad geweest om ons dorpje te ontvluchten! We konden logeren bij Chris, hebben we leren kennen via anja en suus. Vrijdag avond weer naar de bull & bush geweest :)
Zaterdag weer vroeg op want we gingen naar het Mokolodi game reserve samen met collega's van de kinderafdeling en met chris en nog twee vrienden.
Begon meteen goed want we kregen champagne :D
Game drive van een uur gehad, Kudu's, impala's, wrattenzwijnen een zebra en giraffes gezien!
Ook hebben we een bush braai gehad, fantastische lunch met kip, steak salades en heel veel knoflookbrood.
Op de weg terug ook nog de cheetah's gezien, die zitten in een apart deel van het park.
Na mokolodi zijn we gaan quad rijden! En 's avonds om de zaterdag goed af te sluiten toch nog even terug naar bull @ bush...
Zaterdag naar game city, een groot winkel centrum om even koffie te drinken en nu net terug in Mochudi.
Morgen beginnen we op de materity afdeling.
We zijn benieuwd!
Liefs
Begon meteen goed want we kregen champagne :D
Morgen beginnen we op de materity afdeling.
We zijn benieuwd!
Liefs
08 Maart 2009 - 15:32
Frederique:
He lieve Saar,
Wat fijn om te lezen dat het goed met je gaat :) Leuk om de verhalen te lezen, ipv ze zelf te schrijven ;)
Geniet maar met volle teugen lief!!
Ik houd je in de gaten!
LiefsX Frederique -
08 Maart 2009 - 16:10
Mam:
Ha Sari en Tisja
Wat leuk foto's! Zag ik daar een peukkie??????????
knuffels -
08 Maart 2009 - 19:34
Mark:
Wordt er daar nog gewerkt of wat?
Allemaal leuke dingen doen dus:).
Hier in Nederland gaat alles zijn gangetje niet veel nieuws eigenlijk.
Dus ga ik maar weer verder met me hw:S
Jij heel veel plezier en dat het maar snel om is, voor mij dan;)
x -
08 Maart 2009 - 22:31
Lukas K:
Hoi Sara, groeten uit Tel Aviv! Mooie verhalen allemaal -
09 Maart 2009 - 06:31
Liplap:
2 jaar, 3 maanden en 11 dagen voordat ik een cheetah zag in Tanzzania, you lucky bird!
Dikke kus en enjoy, niet teveel vingertjes afknippen...
Liplap -
09 Maart 2009 - 06:58
Liplap:
Pffft cheetah behind bars.....:-)
overigens zit ik er liever voor..... (maal 2)
peukie? is dat wel de hand van Saar?? -
13 Maart 2009 - 20:29
Mutti:
dikke zoensels -
15 Maart 2009 - 19:13
Marie-louise:
he sara,
Ga deze week proberen een pakje op te sturen.
Weet niet hoe lang het duurt voor het bij jou is, en of het uberhaupt aan komt.
Hoe is het verder met je ?
zo te horen zijn er niet veel enge kleine insecten beesten he?
Ik heb je er in ieder geval nog niet over gehoord.
gr en tot schrijfs.
marie-louise -
18 Maart 2009 - 20:46
Mamsie:
mopsie, dat schiet lekker op nu, nog 133 dagen!
knufje -
21 Maart 2009 - 11:34
Joke Dijkstra:
gezellig al die prachtige enge beesten om je heen.leuk om die wereld in je verhalen te lezen.
hoop dat je werk je bevalt en je ook voldoende tijd voor het reizen hebt.
wens je een goede tijd.
groet,
joke dijkstra(schonbergweg 11) -
23 Maart 2009 - 19:48
Mam:
Ha Saar,
Hoor van oma dat het allemaal heel gezellig is!
Fijn!
Kus van Sam en mam