Dumela!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Sara
08 Februari 2009 | Nederland, Amsterdam
Hallo allemaal!!
Hier alles super! Wij hebben al een week geen internet in het ziekenhuis dus even snel een berichtje vanuit een internet cafe :) Ons huis is super, roze (!!) en we hebben ieder een eigen kamer.
Er is pas een keer geprobeerd in te breken dus dat valt mee!
Studenten en mensen uit het dorp zijn erg aardig op sommigen na..
Mijn tel hier is: 0026 75186172
Soms ontvang ik sms niet, of jullie de mijne niet.
Ties laat soms de telefoon van vrienden een keer overgaan om te laten weten dat ze aan ze denkt, en dan laten zij hem ook een keer overgaan.
Dus heb je een gemiste oproep van een rara nummer? dan ben ik het om te laten weten dat ik aan je denk en dat het goed gaat!!
Heel veel liefs van ons!!
Er is pas een keer geprobeerd in te breken dus dat valt mee!
Studenten en mensen uit het dorp zijn erg aardig op sommigen na..
Mijn tel hier is: 0026 75186172
Soms ontvang ik sms niet, of jullie de mijne niet.
Heel veel liefs van ons!!
08 Februari 2009 - 08:58
Karin:
Hé Saar,
Fijn om te horen dat het goed gaat.
Heel veel liefs oet Zitterd van ons 4-tjes. -
08 Februari 2009 - 10:23
Mams:
Ha, leuk wat te horen! Inbrekers klinkt minder, zal ik pepperspray opsturen?
Zeg ik heb nog geen gemiste oproep van een rara nummer???????
kus -
08 Februari 2009 - 10:52
Tien:
Hee, fijn om te horen dat je nog leeft en alles:-)En die inbrekers moet je gewoon in elkaar slaan, dan durven ze niet meer te komen en vertellen ze het door aan hun inbrekervriendjes!
Maar ik zie geen foto's op je hyve hoor... -
08 Februari 2009 - 13:11
Marie-louise:
Hallo Sara,
Hoe is he met jullie daar in het verre donkere Afrika?Hoop dat jullie een leuke tijd daar hebben
Heb je al een adres waar we iets naar toe kunnen sturen?
tot gauw
Gr Marie-louise ,Miesh -
08 Februari 2009 - 17:40
Dodo:
Geen foto's op hyves, hoor. Heb zelfs Zeb z'n wachtwoord ervoor moeten ontfutselen! -
08 Februari 2009 - 19:30
Annemarie:
Chicka! Wat leuk om iets van je te horen! Wow, het lot is je goed gezind --> het heeft je wel weer in het goede huis geplaatst!! -
09 Februari 2009 - 08:54
Theo:
hoi saar, zit hier ook al twee dagen zonder internet, weinig water en constant stroomuitval! groetjes vanuit het soms ook nog derdewereldland spanje.